• 400132 Cluj, str. Traian Moșoiu 62

  • Luni - Vineri: 8:00-21:00

Centrul de Fertilizare in Vitro GYNIA Embrio - Regulament intern

  • Home
  • Centrul de Fertilizare in Vitro GYNIA Embrio - Regulament intern

Scopul nostru este de a garanta o desfășurare optimă a actului medical, în condiții de siguranță și confidențialitate, oferind pacienților noștri atât servicii de înaltă calitate, cât și o atmosferă cât mai familiară, calmă și intimă. În vederea realizării acestui scop, este necesară respectarea unui set de reguli de conduită în incinta Centrului de Fertilizare in Vitro GYNIA Embrio.

·         Una dintre cerințele importante în domeniul reproducerii umane asistate este posibilitatea de a identifica în mod corect pacienții, partenerii și probele biologice aferente în orice moment. Pentru aceasta, sunt necesare documente valide de identificare care se vor prezenta la Recepție.

·         Pacienții au acces liber la Parter și la Etajul 2. Etajul 1 reprezintă o zonă cu acces restricționat, iar intrarea este permisă numai în prezența unui membru al personalului medical.

·         Pentru a garanta siguranța atât a pacienților, cât și a probelor biologice, a personalului medical și a echipamentelor medicale sensibile, spațiile comune și de cultivare, respectiv stocare, sunt monitorizate video.

·         Pacientul are dreptul de a alege dacă dorește sau nu să fie informat cu privire la diagnostic, prognostic sau starea de sănătate și poate solicita o a doua opinie.

·         Toate probele biologice se recoltează numai în spațiile Clinicii.

·         Toate investigațiile și procedurile medicale se efectuează în conformitate cu consimțământul scris al pacientei/pacientului, în urma confirmării identității prin intermediul unor documente valide. Pacientul va fi informat în prealabil asupra scopului, modului de desfășurare, riscurilor, șanselor de succes și a costurilor serviciilor necesare.

·         În cazul procedurilor ce implică reproducerea sau utilizarea embrionilor, este necesar acordul scris al ambilor parteneri.

·         Rezultatele obținute în urma investigațiilor se vor interpreta în exclusivitate în cadrul clinicii, de către medicul curant, în urma unei consultații. Detalii legate de stadiul și evoluția embrionilor vor fi comunicate telefonic sau prin e-mail de către personalul nostru medical.

·         Rapoartele medicale și rezultatele analizelor sunt confidențiale. Acestea se eliberează numai în mod personal, la dorința pacientei/pacientului, exprimată printr-o cerere scrisă.

·         Dacă se dorește oferirea sau revocarea accesului către informațiile personale sau a rapoartelor medicale către alte persoane, aceasta se va realiza prin intermediul unui consimțământ scris sau în baza unei decizii juridice.

·         GYNIA SRL acordă o atenție deosebită protejării datelor dumneavoastră și asigură toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru menținerea unui nivel corespunzător de securitate.

·         GYNIA SRL vă asigură de faptul că datele oferite vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Regulamentul UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date și Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cu prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, transpusă prin Legea nr. 506/2004.

·         Vă informăm că aveți oricând posibilitatea retragerii acordului dumneavoastră cu privire la procesarea datelor personale prin transmiterea unei solicitări la adresa de e-mail protectiadatelor@gynia.ro sau pe adresa de corespondență, în atenția Ofițerului pentru protecția datelor cu caracter personal: Cluj-Napoca, str. G-ral Traian Moșoiu nr. 60-62, jud. Cluj.

·         Pentru mai multe detalii în vederea politicii noastre de protecție a datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați documentul ”Politica de Confidențialitate” prezentă pe site.

phone_in_talk