• 400132 Cluj, str. Traian Moșoiu 62

  • Luni - Vineri: 8:00-21:00

Noutăți

  • Home
  • Descoperă povestea primului nostru miracol!

Salutare, lume nouă și minunată! Eu mă numesc Victor și sunt un campion!

Image

„Sunt aici pentru a vă spune povestea mea, chiar dacă de fapt mă aflu abia la început de drum. Vedeți voi, eu nu am nici măcar 3 luni de viață încă, dar toată lumea îmi spune că sunt o minune.. o minune a vieții, născută din dragostea și visul arzător al părinților mei!
Da, este adevărat că drumul meu spre viață a fost puțin mai neobișnuit decât al altor copii, dar asta nu mă face mai puțin entuziasmat să explorez tot ce are această lume mai bun de oferit. Pentru mine, fiecare zi este o nouă aventură, fiecare atingere aduce noi descoperiri, iar fiecare zâmbet este o recompensă pentru toate eforturile părinților mei și a celor ce i-au ghidat prin această experiență rară.
Ce vreau eu de fapt să vă spun este că eu mă aflu azi aici pentru a vă demonstra că dragostea și știința pot merge mână în mână pentru a crea adevărate miracole! Uitați povestea mea..‘‘

 

În luna Aprilie 2023, ne-am deschis brațele larg către toate cuplurile ce întâmpinau probleme de infertilitate. Plini de dorință și determinare, am deschis Centrul de Fertilizare in Vitro ”GYNIA Embrio” din dorința de a putea oferi tot ajutorul și suportul nostru celor ce visau la întemeierea unei familii.

La mai puțin de un an mai târziu, în luna Ianuarie 2024, am fost onorați să celebrăm împreună una dintre cele mai mari realizări ale noastre de până acum: sosirea pe lume a primului nou-născut conceput în inima centrului nostru. Micuțul Victor este un suflet curat și plăpând, rezultat dintr-un vis comun, o îmbinare ambițioasă între iubirea și dorința părinților săi, respectiv magia creată din tehnologia avansată a zilelor noastre și știința medicală dedicată reproducerii umane asistate.

Această întreagă aventură a fost posibilă numai datorită încrederii de care cei doi au dat dovadă față de echipa noastră medicală, în ciuda faptului că ne aflam abia la început de drum. Și astfel, au început nenumăratele pregătiri, încercări și speranțe. Fiecare zi de tratament, fiecare test și fiecare vizită au fost o mărturie a dăruirii lor și a dorinței lor neclintite de a aduce pe lume acest suflet plăpând, iar în final.. a sosit și clipa în care cu toții am fost răsplătiți și visul a devenit realitate.

În tot acest timp, echipa noastră a fost martoră la această poveste incredibilă, călăuzind și urmărind cu atenție desfășurarea sa, din umbră, fiind norocoasă să fie parte din ea. Fiecare membru al familiei ”GYNIA Embrio” s-a implicat cu dăruire și profesionalism pentru a face posibilă această minune, punând totul la bătaie pentru a oferi părinților șansa de duce la bun sfârșit această misiune.
Pentru noi, această reușită reprezintă motivul principal pentru care ne continuăm cu încredere misiunea, iar micuțul Victor reprezintă campionul care a deschis calea către nenumărate alte minuni ce vor urma!

Dar, bineînțeles, această poveste nu este cu adevărat completă fără perspectiva părinților. Am avut privilegiul să aflăm și să înțelegem și punctul lor de vedere printr-un mic interviu intim, în care ne-au oferit detalii ”behind the scenes” cu privire la această lungă, dar frumoasă călătorie.


Q: ”Ați trecut prin foarte multe pentru a ajunge unde sunteți azi. Cum vă simțiți?”
A: ” În momentul de față suntem foarte bucuroși și împliniți. Suntem încântați de minunea care a sosit și în viețile noastre. A fost un parcurs lung în care am avut nevoie de multă răbdare și credință. Ne simțim binecuvântați de Dumnezeu, care a lăsat viața prin știința și mâna medicilor.”

Q: ”Eram chiar la început de drum cu noul Centru când ați apelat la ajutorul nostru. Ce v-a făcut să alegeți Centrul de Fertilizare in Vitro ”GYNIA Embrio”? Ce aspecte v-au impresionat sau ați apreciat în mod deosebit?”
A: ”Am avut o primă discuție împreună cu dl Dr. Vass și dl Dr. Lészai la final de 2022, în urma recomandării primite de la dl Dr. Zsigmond la un consult de infertilitate de cuplu, avut în toamna 2022. Am fost la mai multe consultații în Cluj-Napoca și în țară, având probleme pe partea de infertilitate de cuplu. Nu s-a găsit o soluție favorabilă pentru situația noastră, având multiple probleme de sănătate care nu permiteau un tratament standard. În urma consultației, a fost pentru prima dată când am primit vestea de la Dr. Vass: “Se poate să deveniți părinți, am mai tratat astfel de situații”.  
A contat foarte mult experiența personalului medical în alegerea făcută. 
Am apreciat mult profesionalismul și empatia care ne-a fost acordată la fiecare pas din tratament. Ne-au fost explicate și setate foarte corect așteptările, în mod realist, încă de la început, iar pe parcursul tratamentului am fost în permanență informați legat de modul în care decurg lucrurile. Transparența aceasta ne-a oferit încredere.”

Q: ”Cum ați descrie experiența dumneavoastră cu echipa medicală din cadrul ”GYNIA Embrio”?”
A: ”Întreaga echipa medicală e deosebită, iar pe lângă faptul că sunt specialiști, sunt și oameni care te asistă cu mult drag și empatie în acest parcurs. Aici vreau să-i menționăm pe domnii Dr. Vass Zoltán & Dr. Lészai Lehel, d-na Dr. embriolog Surd Stela și d-ra biolog Szabó Emerencia, d-na asistentă Rád Iulia, d-na asistentă Szabó Tilda, cât și doamnele de la recepție, care transmit entuziasm și optimism. În fiecare moment am fost încurajați și susținuți de întreaga echipă medicală.”

Q: ”Care a fost cel mai memorabil moment din această lungă călătorie pentru dumneavoastră?”
A: ”Cel mai memorabil moment a fost controlul medical în care s-a confirmat sarcina, iar toate lucrurile erau în parametrii normali. E deosebit și copleșitor momentul în care se aud bătăile inimii bebelușului.
Pe parcurs, au fost mai multe momente care ne-au dat curaj să continuăm tratamentul. Îmi amintesc că am fost destul de descurajați, având un număr mic de ovocite obținute. Conform statisticilor, nu aveam șanse să obținem o sarcină, dar lucrurile au mers foarte bine. Îmi amintesc cu drag apelurile telefonice zilnice a personalului medical, în care eram ținuți la curent cu progresul fertilizării.”

Q: ”Ce sfaturi ați avea pentru alte cupluri care se pregătesc să înceapă procesul de Fertilizare in Vitro sau care încă nu s-au decis sau ezită să urmeze această cale? Le-ați recomanda clinica noastră?”
A: ”Cupluri dragi care vă doriți așa de mult să deveniți părinți, noi vă sfătuim să nu fiți descurajați! Știința a avansat formidabil, iar la clinica Gynia exisă soluții, fiind un personal medical cu vastă experiență în acest domeniu. Vă dorim mult curaj, răbdare și credință!
Recomandăm cu tot dragul clinica Gynia Embrio! Suntem foarte fericiți că am ales să facem  tratamentul asistați de acești profesioniști.”

 

phone_in_talk